Obsah:

Stranger Bits: 3 kroky
Stranger Bits: 3 kroky

Video: Stranger Bits: 3 kroky

Video: Stranger Bits: 3 kroky
Video: ФРЕНДЗОНА – НЕМЕДЛЕННЫЙ ТАНЕЦ 2024, Júl
Anonim
Stranger Bits
Stranger Bits

Inšpirovaný sériou Stranger Things som vytvoril tento obvod pre Arduino na čítanie správ odoslaných mobilom a ich premietanie na panel LED, pričom simuloval, čo sa v sérii deje. Dúfam, že si užívaš!

Inspirado on Série Strange Things, criei Esse Circuito for a Arduino ler as mensagens enviadas por um ceulárne a projeta-las em um bolestivé de led's, simulando o que acontece na sérii. Espero que gostem!

Krok 1: Úvod

Úvod
Úvod

Mám tento nápad už dlho, ale predtým som chcel vyskúšať, či je to uskutočniteľné. Keď som poznamenal, že prebieha „súťaž“spoločnosti Autodesk, rozhodol som sa túto myšlienku uviesť do praxe.

Keď som hľadal práve tu na stránke Instructables, zistil som, že urobili niečo podobné.

Ale verzia, ktorú som mal na mysli, vyzerala ako bluetooth prijímač pripojený k Arduinu na odosielanie správ prostredníctvom mobilného telefónu a verzia používajúca lacnejšie komponenty a ľahko dosiahnuteľná.

Eu já estava com essa ideia a um bom tempo mas queria testar antes para ver se era viável. Ao verificar que havia um "contest" da Autodesk, resolvi colocar and ideia em prática. Pesquisando aqui mesmo no Instructables, Verifiquei que já haviam feito algo parecido:-https://www.instructables.com/id/Arduino-Based-Str …

-Odkaz de conseguir.

Krok 2: Okruh

Obvod
Obvod
Obvod
Obvod
Obvod
Obvod

Obvod bol založený na posuvnom registri 74HC595.

Na výrobu 26 písmen abecedy boli použité 4 registre, pretože majú 8 výstupov. Dvere, ktoré zostali z minulého C. I., boli odpojené. Každý výstup použil 220 Ohmov pre každú LED diódu. Pretože by bola rozsvietená iba jedna dióda LED naraz, žiadne nadprúdové posuvné registre Arduino. Je dobré simulovať a vizualizovať, že všetky LED diódy sú zapojené súčasne, v C. I… Majte to na pamäti, ak na ňom jazdíte.

LCD panel bol testovaný tak, aby otestoval počiatočný kód a ponechal ho len na konci, pretože dodával projektu „kúzlo“.

Podľa údajového listu má 1micro Faradov kondenzátor spájajúci STCP so zemou, aby sa zabránilo výkyvom.

Príklad štítu s bluetooth modulom JY-MCU

Základné obehy nie sú registrované pre deslocamento 74HC595.

Využite odkazy na alguny podľa svojho:

www.instructables.com/id/Arduino-16-LEDs-us…

renatoaloi.blogspot.com.br/2011/12/strings-…

www.arduino.cc/en/Tutorial/ShiftOut

www.passeidireto.com/arquivo/6462366/ardui…

labdegaragem.com/forum/topics/como-desmonta…

www.arduinoecia.com.br/2014/06/texto-androi…

Väčšina z nich má k dispozícii 26 rokov, pričom využije 4 registrátory všetkých svojich ôsmich dní. Ako portas que sobraram do último C. I., ficaram desconectadas.

Môžete použiť rezistory s odporom 220 ohmov, ktoré môžu mať rôzne LED diódy. Viac informácií nájdete v nasledujúcom obrázku. O legálne pod simulérne a vizuálne vizualizované otázky, ktoré vedú k popredným ligám o mesačnom tempe, ale nie k žiadnemu C. I.. Tenha isso em mente se você for monta-lo.

O farebnom farebnom prevedení LCD monitora, ktorý môže začať s jeho vytváraním, ako aj pois o mesmo deu um "charme" ao projeto.

Kondenzátor 1micro Farad que liga o STCP ao terra que, segundo o datasheet, serve para evitar flutuações.

Krok 3: Enviando ako mentagény

Enviando ako mentagény
Enviando ako mentagény
Enviando ako mentagény
Enviando ako mentagény

Keď odošleme údaje systému Android do modulu bluetooth, tieto údaje sa do zariadenia Arduino prenesú sériovo. Je to rovnaký proces, aký používame pri interakcii s Arduinom pomocou sériového monitora

Na otestovanie stačí kliknúť na: 1 - Editor tresky

2º- by monitor

3º- spustite simuláciu

4ª- Zadajte frázu (všetky malé písmená)

5º- Stlačte tlačidlo Odoslať

Osb.: Pri opakovaných písmenách medzera. Príklad: hell = hel l, run to the hills = run to the hil ls, etc. …

Kód je možné ďalej vylepšovať. Keďže nie som dobrý programátor, povedal som to pomocou tutoriálov a priateľa, ktorý väčšinu programu zvládol. Návrhy sú vždy vítané. Projekt môžete dokonca duplikovať a vykonávať vylepšenia a úpravy.

Vychutnajte si všetky možnosti Androidu alebo bluetooth, alebo môžete prenášať viac ako Arduino cez sériový port. É o mesmo processo use allando interagimos com o Arduino usando o Serial Monitor

Niektoré z nasledujúcich možností:

1º - editor tresky

2º- Seria Monitor

3º- spustite simuláciu

4ª- Digitar a frase (tudo em letras minúsculas)

5º- Apertar Odoslať

Osb.: Para letras repetidas, dar um espaço. Napr.: peklo = ahoj, vybehnite do kopcov = vybehnite do kopca, atď …

O código ainda pode ser aperfeiçoado. Programátori, ktorí môžu programovať, môžu tiež prispieť k ďalšiemu programu. Ukážte niekoľko sériových verzií. Včetně, vrátane, duplikácie a úpravy viacerých melódií a adaptácií.

Thinkercad:

Simulácia na Thinkercad

Dúfam, že sa vám bude páčiť!

Odporúča: