Obsah:

Kľúč domáceho Backspace pre Macbook Pro: 5 krokov
Kľúč domáceho Backspace pre Macbook Pro: 5 krokov

Video: Kľúč domáceho Backspace pre Macbook Pro: 5 krokov

Video: Kľúč domáceho Backspace pre Macbook Pro: 5 krokov
Video: Redragon Caraxes Pro K644 SE Review: A Great 65% Mechanical Keyboard 2024, Jún
Anonim
Kľúč domáceho klávesu Backspace pre Macbook Pro
Kľúč domáceho klávesu Backspace pre Macbook Pro

Asi pred štyrmi mesiacmi som vylial pivo na svoju klávesnicu Macbook Pro a zničil som ho. Našťastie to ovplyvnilo iba klávesnicu. Počítač s externou klávesnicou som používal asi tri mesiace. Nakoniec som z eBay vybral inú klávesnicu za 90 dolárov (vrátane poštovného). Pri inštalácii sa však samozrejme niečo muselo pokaziť. Klávesnicu som musel mierne ohnúť, aby som ju nainštaloval, a pritom mi vyskočil kláves backspace, nožnicová zostava a všetko. Uprostred toho všetkého som sa presťahoval do nového bytu. Nakoniec som teda prišiel o zostavu kľúča a nožníc. Vyvýšený gumový kontakt bol však stále na svojom mieste, napriek tomu som napriek tomu urobil nepohodlné používanie. Keďže som už nechcel míňať peniaze, rozhodol som sa vytvoriť niečo, čo bude fungovať a dá sa nahradiť, pretože čokoľvek je lepšie ako nič. Toto je tiež môj prvý návod, takže ďakujem za prečítanie!

Krok 1: Nájdite kartón

Nájdite nejaký kartón
Nájdite nejaký kartón

Nechcel som používať bežnú lepenku, pretože nesedela v jednej rovine s ostatnými klávesmi na klávesnici, a tak som použil kartón z Domino's boxu (milujem škoricové tyčinky … mmmm). Uistite sa, že to, čo používate, je dosť tuhé.

Krok 2: Vystrihnite kľúč

Vystrihnúť kľúč
Vystrihnúť kľúč

Stačí vystrihnúť obdĺžnikový kus lepenky. Potom ho orežte, kým sa krásne nezmestí do priestoru klávesu Backspace.

Krok 3: Lepiaca páska

Lepiaca páska
Lepiaca páska
Lepiaca páska
Lepiaca páska

Teraz vezmite kúsok lepiacej pásky a zakryte jednu stranu a preložte okraje.

Krok 4: stúpačky a provizórny kontakt

Stúpačky a provizórny kontakt
Stúpačky a provizórny kontakt

Všetko, čo som tu urobil, je, že vezmem malé pásy lepenky a prilepím ich na všetky štyri strany. Uistite sa, že vám kusy lepenky nebránia malé kovové montážne konzoly nožnicového mechanizmu. Malý gumený kus, ktorý tlačil dva kontakty k sebe, bol nakoniec odtiahnutý, takže som urobil, že som vzal veľmi malý prúžok lepiacej pásky a rozstrihal ho na malé štvorčeky. Stále som pridával ďalšie a ďalšie a každých pár kúskov som testoval kľúč. Akonáhle vám to príde správne, máte hotovo!

Krok 5: Dokončenie

Dokončenie
Dokončenie

Jediná vec, ktorú musíte urobiť, je zarovnať kľúč a vložiť ho. Do každého malého lepenkového pásu môžete dať kvapku lepidla. Len sa uistite, že keď ho stlačíte, nezostane dole. Majte na pamäti, že toto je len dočasná oprava. Môže to trvať jeden deň alebo navždy. Ďakujem za prečítanie a ak máte nejaké návrhy, dajte mi vedieť. -edt

Odporúča: