Obsah:

Nepremokavé vreckové úložisko batérií: 4 kroky
Nepremokavé vreckové úložisko batérií: 4 kroky

Video: Nepremokavé vreckové úložisko batérií: 4 kroky

Video: Nepremokavé vreckové úložisko batérií: 4 kroky
Video: Recenze: Solognac Sika 90 / Full tang Nůž z Decathlonu 🔪 2024, Júl
Anonim
Vodotesné vreckové úložisko batérií
Vodotesné vreckové úložisko batérií

Zdá sa, že veci, ktoré používajú batérie, potrebujú nové články zakaždým, keď sa otočíme. Jednoduché riešenie, noste vo vrecku ďalšie batérie alebo špeciálne navrhnutý nosič. S oboma týmito metódami bohužiaľ sú problémy. Ak nosíte batérie voľne vo vrecku, riskujete drobné, alebo ich náhodne vybijete, alebo niekedy násilne vyberiete. Surefire aj Batuca sú fantastické náhradné nosiče batérií. Oba sú skvelé a perfektné na nosenie v batohu alebo na ňom (pozrite sa na County Comm, TAD Gear alebo Maxpedition, kde nájdete vynikajúce vrecká pripevnené na opasok/PALS pre puzdra Batuca.) Tieto nosiče sú však na každý deň trochu objemné. vreckové nosenie. Nasleduje riešenie, ktoré som vyvinul po inšpirácii Tommi Potxom a jeho inštrukciami Niekoľko z 1 000 použití pre staré bicyklové duše. Veľká vďaka mu. Vzhľadom na nízke náklady a krátku dobu montáže sú tieto určené na jedno použitie. Cena: <5 USD (bez batérií) Čas montáže: <5 minút.

Krok 1: Potrebné veci

Potrebné veci
Potrebné veci
Potrebné veci
Potrebné veci
Potrebné veci
Potrebné veci

Tu je to, čo budete potrebovať.

1. Batérie. Na tento návod použijeme 2 lítiové články Surefire lítiové SF123A 3 volty. Je tiež ľahké to urobiť s 1 AA, 2 AA, 4 AA, 2 AAA, 4 AAA alebo s akoukoľvek inou kombináciou buniek. Používajte iba rovnaký typ buniek, nemiešajte AA a 123) Tiež nemiešajte staré a nové bunky. 2. Dĺžka duše bicykla. Dĺžka, priemer a typ použitého tubusu závisí od veľkosti a počtu batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Pre studne SF123A používajte cestnú trubicu 4 (10 cm). Ak balíte články od konca k druhému, chcete, aby bola trubica dostatočne dlhá, aby pokryla bunky asi 2 cm 3/4 palca trubice. na oboch koncoch (pozri obrázok 2). AA a 123A je možné pohodlne zabaliť do koncových hadíc. AAA zapadajú do cestných hadíc vedľa seba celkom pekne. Do horských tubusov sa vám zmestia aj 4 AA vedľa seba (pozri obrázok 3) Rúrky nájdete nové v obchodoch s bicyklami za cenu nižšiu ako 5 dolárov a bezplatne ich nájdete v kontajneroch za uvedenými obchodmi. Nezáleží na tom, či majú otvory alebo nie, rozrežete ich. Uistite sa, že používate rúrky, ktoré v sebe neobsahujú (ani nikdy nemali) žiadny tesniaci materiál (Slime, Stan's …). Vo vnútri musia byť čisté a suché. 3. 2 Kravaty na zips. Malé tenké v tejto aplikácii fungujú celkom dobre. 4. Merací nástroj. Na zmeranie dĺžky trubice 5. Rezací nástroj. Na prerezanie hadičiek.

Krok 2: Nahrajte ich

Nahrajte ich
Nahrajte ich
Nahrajte ich
Nahrajte ich
Nahrajte ich
Nahrajte ich

1. Zasuňte prvú batériu do kladného pólu trubice. (obrázok 1). To môže byť trochu bolestivé, aby sa zasunuli do skúmavky, a v prípade potreby je možné na ich natlačenie použiť trvalého výrobcu.

2. Najprv zasuňte druhú bunku do záporného pólu. Chcete, aby boli bunky negatívne až negatívne. Ak používate články so základným okrajom, ktorý v tejto polohe neumožňuje dotyk koncoviek (ako napríklad SF123A, pozri obrázok 2), nebudete potrebovať žiadny izolátor. Ak balíte AA alebo akýkoľvek iný typ článku, ktorý sa pri takejto konfigurácii dotkne koncoviek, odrežte malý štvorec vnútornej trubice (menší ako priemer článku, ale dostatočne veľký na to, aby pokryl väčšinu kontaktu, pozri obrázok 3) a umiestnite ho do skúmavky na horný koniec záporného pólu prvých buniek tak, aby boli navzájom izolované. (obr. 4) 3. Zarovnajte ich tak, aby na oboch koncoch trčali asi 2 cm hadičky. (obr. 5.)

Krok 3: Utesnite konce

Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce
Utesnite konce

1. Zoberte dĺžku hadičky vyčnievajúcu z jedného konca a stočte ju ako koniec obalu tootsie-roll (obr. 1)

2. Keď je koniec stále zvinutý, zaistite ho jednou zo zipsov. (obr. 2) 3. Odstrihnite koniec hadičky a zips. (obr. 3) 4. Opakujte 1-3 na druhom konci a máte hotovo (obr. 4)

Krok 4: Nasadenie

Nasadenie
Nasadenie
Nasadenie
Nasadenie

Bunky uvoľníte tak, že jednotku mierne ohnete palcom, ukazovákom a prostredníkom, ako je znázornené na obrázku. 1

Ostrým nožom urobte do gumy medzi dvoma článkami malú štrbinu (obr. 2) Pokúste sa nedotýkať sa kontaktov. Je potrebný iba malý rez. Ohnite dve batérie od seba a guma sa rozdelí, čo vám umožní vybrať články. Zlikvidujte gumu a môžete ísť.

Odporúča: