Obsah:

USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1): 7 krokov
USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1): 7 krokov

Video: USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1): 7 krokov

Video: USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1): 7 krokov
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2024, Júl
Anonim
USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1)
USB tester napätia a prúdu !! (verzia 1)

** NOVÁ VERZIA JE NAHORU !!! ** https://www.instructables.com/id/USB_Voltage_and_Current_Tester_version_2/ Pretože je niekedy potrebné skontrolovať napätie v USB portoch alebo vás zaujíma, akým prúdovým odberom môžu vaše zariadenia pracovať ťahanie, bolo by skvelé mať niečo na kontrolu. Teraz môžete. Namiesto toho, aby ste roztrhli káble USB a skontrolovali tieto hodnoty pomocou multimetra alebo jednej z kontrolérov napätia v štýle Pen Drive, tento návod vám poskytne nástroj, ktorý je bezbolestné na použitie. Pohybuje sa ďalej …*

Krok 1: Diely

Časti!
Časti!

Ospravedlňujeme sa, ale fotografie pre tento krok NEJSÚ k dispozícii. Čo potrebujete: Spájkovačka a spájka (duh) Epoxid, akvarijný tmel alebo lepidlo (voliteľné) Pena1 PC kryt krytu akejkoľvek veľkosti urobí 3 dokončovacie klince alebo podobné položky, ktoré sa dajú vyrobiť “stĺpiky 1 predlžovací kábel USB alebo kusy z iných projektov;) 1 klip na spojivo alebo banku zobrazený nižšie. (nenamaľované) Možno nie je zlý nápad potiahnuť úchytky klipu pogumovaním, niečím v zmysle PLASTIDIPu.

Krok 2: Zostavte+TEST

Zostaviť+TEST
Zostaviť+TEST

Vyvŕtajte 3 otvory do krytu krytu. Dva na jednej strane zhruba 1/2 palca od seba Jeden na vzdialenejšej strane krytu krytu, oproti druhým dvom, najlepšie medzi nimi. Používame iba ČERVENÚ (5v) a ČIERNU (Na tento účel použite drôty GND). Odstrihnite ČIERNY drôt a odizolujte ho na oboch stranách rezu (stačí na spájkovanie). Odstrihnite ČERVENÝ drôt a urobte to isté. Teraz umiestnite dokončovacie klince (alebo čokoľvek, čo používate)) cez otvory v spodnej časti krytu krytu. Oba konce ČIERNEHO drôtu priletujte k osamelému klincu. Každý z ČERVENÝCH drôtov spájkujte s JEDNÝM z klincov.*PRED POHNUTÍM SI VYSKÚŠAJTE SPOJENIE !!!

Krok 3: Prilepte šteňa

Prilepte šteňa!
Prilepte šteňa!
Prilepte šteňa!
Prilepte šteňa!

Len v prípade, že dôjde k natiahnutiu drôtov alebo vypadnutiu nechtov, naplníme „telo“Bay Cover lepidlom podľa vášho výberu. Ten bugger teraz nikam nejde!

Krok 4: Takmer hotovo

Skoro hotové!
Skoro hotové!

Teraz, keď je to väčšinou spolu, to vyzerá dosť nudne … Poďme na tom pracovať!

Krok 5: Vyzerá

Vyzerá
Vyzerá

Na stranu, ktorá má kolíky na NAPÄTIE, som pridal kúsok ČERVENEJ elektrickej pásky. (len pre prípad, že ja nie som ten, kto používa jednotku) A štítok, tiež som za horúca nalepil na spodok kúsok MODREJ peny.

Krok 6: Užívateľské napätie

Užívateľské napätie
Užívateľské napätie
Užívateľské napätie
Užívateľské napätie

Ok, teraz, keď je to zostavené, tu sú informácie o tom, ako to používať! Ak chcete skontrolovať NAPÄTIE, použite svorkovnicu SPOJUJÚCU K DVOM pinom, ku ktorým ste pripevnili ČERVENÉ drôty (pozrite sa, prečo som na ne položil ČERVENÚ pásku?) jeden z vašich MULTIMETEROVÝCH klipov/háčikov/čokoľvek na jednom z ČERVENÝCH kolíkov a na ČIERNOM kolíku. Ak ste nevedeli, uistite sa, že sú vaše testovacie káble na správnych portoch.

Krok 7: Použitie-prúd

Použitie-aktuálne
Použitie-aktuálne
Použitie-aktuálne
Použitie-aktuálne

Teraz AKTUÁLNE, ŽIADNE CLIP. Nastavte porty MULTIMETER a pripojte svoje vodiče k DVOM pinom, bez ohľadu na to, akej farby je priradený. BTW, nezáleží na tom, či sú zariadenia USB zapojené do niektorého z týchto konektorov etapy alebo nie. Bavte sa testovaním svojich PORTOV A ZARIADENÍ !!!!

Odporúča: