Obsah:

Praktická baterka Dandy: 3 kroky (s obrázkami)
Praktická baterka Dandy: 3 kroky (s obrázkami)

Video: Praktická baterka Dandy: 3 kroky (s obrázkami)

Video: Praktická baterka Dandy: 3 kroky (s obrázkami)
Video: Školení dětí, aby se staly dospělými prostřednictvím budovy 2! #tipy #rodičovství #zpracování dřeva 2024, Júl
Anonim
Praktická baterka Dandy
Praktická baterka Dandy

Ste jedným z nadšencov elektroniky, ktorí majú vždy jednu alebo dve tašky „dobrôt“? Túto baterku som postavil z náhradných dielov vo svojej izbe. Prečo? Pretože bolo nedeľné popoludnie. To je dôvod, prečo. Celkový čas projektu bol menej ako hodinu, vrátane myšlienok „Hej, chcem si vyrobiť baterku“a „Zaujímalo by ma, či mám všetko po ruke, aby som si ju mohol vyrobiť.“Aj bez remienka na zápästie je výborná na vkĺznutie vaše vrecko - len pre prípad, že by to bolo potrebné. Zrejme musím niečo hrubým písmom napísať, že sa jedná o súťaž vo vreckovom formáte, aby som získal akékoľvek hlasy. Všimol som si, že všetky pokyny, ktoré to urobia, získajú sakra oveľa viac hlasov ako tento, aj keď som bol druhý alebo tretí v súťaži. Prosím hlasujte! Možno, ak budem pokračovať v písaní, získam viac hlasov ako ostatné projekty bateriek, ktoré sú v zásade zhodné s týmto, ktoré boli zverejnené po mojom.

Krok 1: Diely

Časti
Časti

To bolo vyrobené s: 1) štyrmi 17 000 mcd čírymi bielymi LED diódami 2) jedným 10 ohmovým rezistorom 3) jedným malým prepínačom SPST 4) niektorou doskou Perf 5) dvoma držiakmi batérií AA 6) dvoma batériami AA 7) montážnou páskou, aj keď horúce lepidlo funguje lepšie Prirodzene nie každý je budú mať okolo svojej miestnosti super jasné LED diódy. Môžete použiť ľubovoľnú jasnú diódu LED, ale jas bude iný.

Krok 2: Ako sa to dáva dohromady

Ako sa to dáva dohromady
Ako sa to dáva dohromady

1) Orientujte každú LED diódu v rovnakom smere a spájkujte ich na miesto. Pripojte všetky kladné vodiče k sebe a všetky záporné káble dohromady. 2) Zapájajte odpor a prepínač na mieste. 3) Červený vodič spájajte z konektora batérie na jednu stranu spínača a druhú stranu prepínača. 4) Pripojte druhý koniec rezistora k kladnému reťazcu LED diód. 5) Pripojte čierny vodič konektora batérie k zápornému reťazcu LED diód. 6) Nainštalujte dosku perfper k batérii. držiak. Použil som nejakú montážnu pásku, aj keď horúce lepidlo by to držalo oveľa lepšie.

Krok 3: Ale počkajte, je toho viac

Ale počkajte, je toho viac!
Ale počkajte, je toho viac!
Ale počkajte, je toho viac!
Ale počkajte, je toho viac!
Ale počkajte, je toho viac!
Ale počkajte, je toho viac!

Ak by ste si chceli vyskúšať šitie, môžete si pre svoju malú baterku vyrobiť chladný remienok na zápästie. V poslednej dobe som sledoval veľa Star Trek Voyager a všimol som si, že na svojich vzdialených misiách majú vždy na zápästí pripevnené baterky. Aj ja som chcel jeden!

To bolo vyrobené s nejakým popruhom a suchým zipsom. Po krátkom návode, ako používať šijací stroj, som si to vyskúšala na vlastnej koži. Vyšlo to celkom dobre. Malé vrecko bolo vyrobené sklopením popruhov pozdĺžne a zošitím bokov k sebe.

Odporúča: