Obsah:

Reproduktory Munny: 7 krokov (s obrázkami)
Reproduktory Munny: 7 krokov (s obrázkami)

Video: Reproduktory Munny: 7 krokov (s obrázkami)

Video: Reproduktory Munny: 7 krokov (s obrázkami)
Video: Настя учится правильно шутить над папой 2024, Júl
Anonim
Reproduktory Munny
Reproduktory Munny

Doprajte svojim reproduktorom osobitosť tým, že ich vyrobíte z vinylovej bábiky. Kid Robot robí ľahko hacknuteľnú 7 bábiku Munny a ja som ju chcel jednu rozrezať. Kombinovaná potreba niektorých nových rečníkov vytvorila šťastné spojenie bábiky a reproduktora. Teraz nie som prvý, koho to napadlo. „Videl som najmenej tri rôzne verzie Munnyho s reproduktorom v hlave. Napriek tomu jediná, ktorú som osobne videl, bola iba jedna bábika pre mono zvuk a ovládač bol celkom bezcenný. Chcel som, aby znela tá moja. aspoň slušné a povedal by som, že som to prekonal.

Krok 1: Získajte pár Munnyovcov a vodičov

Kúpte si pár Munnys a vodičov
Kúpte si pár Munnys a vodičov

Išiel som do obchodu Kid Robot v SF, aby som vyrovnal cenu 25 dolárov tým, že nemusím platiť za dopravu. V tej dobe som nemohol nájsť žiadny z čiernych Munnys online a stále som telefonoval, kým nebol opäť na sklade. Každý Munny prichádza s niekoľkými náhodnými doplnkami. Veľká ceruzka, plášť, okuliare, všetky druhy vecí. Ovládače sú 3-palcové bambusové kužeľové ovládače Tang Band a majú rozšírený rozsah 105-20 000 Hz.

Krok 2: Vystopujte kruh

Vystopujte kruh
Vystopujte kruh

Kúpil som dva ovládače, ktoré sú primerane malé na 3 . Tým sa to dosť tlačilo na to, čo by sa zmestilo na Munny, a aby som sa ubezpečil, že je všetko tam, kde má byť, zmeral som priemer zadnej časti vodiča a vyrezal som to. kartový sklad.

Potom som túto kartu položil na tvár Munnyho a vystopoval som kruh.

Krok 3: Zahrejte sa

Zahrejte sa!
Zahrejte sa!

Vinyl, z ktorého je Munny vyrobený, je pri izbovej teplote dosť pevný, ale zahrejte ho sušičom vlasov alebo teplovzdušnou pištoľou a tak príjemne zmäkne. Potom ho Xacto prerezá ako maslo. Rezanie je predovšetkým o starostlivom odčítaní. Rýchlo som sa zarezal do svojej bezpečnej oblasti, ale keď som sa dostával blízko k svojej línii, začal som bičovať priestor neustálymi kontrolami s vodičmi a zbiehať ho zboku, aby som zistil, kde potrebujem odstrániť ďalší vinyl.

Krok 4: Odrežte tváre

Odrežte tváre
Odrežte tváre

Takto vyzerajú hlavy Munnyho bez tváre. Roztomilé, čo?

Krok 5: Pripojte ho a naplňte

Pripojte ho a naplňte
Pripojte ho a naplňte

Prevlečte drôt reproduktora cez krk a napchajte hlavu nejakou výplňou.

Krok 6: Utesnite ho

Utesnite to
Utesnite to

Uvažoval som o použití skrutiek, aby som udržal hlavu na mieste, ale vzhľad bol na môj vkus trochu príliš S&M, a tak som sa rozhodol utesniť spojenie nejakým Lexelom. Obehnite celého vodiča, previažte ho a nechajte pôsobiť cez víkend.

Krok 7: Zapnite ho a vychutnajte si hudbu

Pripojte to a užívajte si hudbu!
Pripojte to a užívajte si hudbu!
Pripojte to a užívajte si hudbu!
Pripojte to a užívajte si hudbu!

Reproduktory Munny sú pripravené a pripravené na použitie. Pripojte ich k zosilňovaču (používam zosilňovač Sonic Impact T-Amp), spustite vstup z prehrávača MP3 alebo z počítača a môžete ísť! Vďaka pomoci Zacka.

Prvá cena v Knižnej súťaži The Instructables

Odporúča: