Obsah:

Preglejkový počítač: 6 krokov
Preglejkový počítač: 6 krokov

Video: Preglejkový počítač: 6 krokov

Video: Preglejkový počítač: 6 krokov
Video: Где скачать оригинальный образ windows 7,8,10,11#windows #скачать #настройкакомпьютера 2024, Júl
Anonim
Preglejkový počítač
Preglejkový počítač

Nejde o počítač vyrobený z preglejky, ale o počítač vyrobený z preglejky. Ospravedlňujeme sa za nízke fotky.

Krok 1: Diely a nástroje

Diely:

Malý kus preglejky 1/4 (zhruba 2 x 2,5 palca) Základná doska RAM Jednotka CD/DVD s napájaním z pevného disku Grafická karta (ak je podporovaná základnou doskou) Samovrtné/závitové skrutky Disketová jednotka (voliteľné) Potrebné káble IDE Pwr a prepínače resetovania LED diódy Pwr a HDD Interný reproduktor Zvuková karta (ak nie je na základnej doske) USB karta (voliteľná) Modem/ethernetový procesor (ak nie je na základnej doske) Ventilátor (voliteľný) Nástroje: Skrutkovačové lepidlo

Krok 2: Pripojte základnú dosku a karty

Pripojte základnú dosku a karty
Pripojte základnú dosku a karty

Pokiaľ ide o základnú dosku, najlepší spôsob, ako ho umiestniť, je mať jeho najdlhší okraj na najdlhšom okraji preglejky. Keď ste spokojní, použite tri alebo štyri skrutky, aby ho držali na svojom mieste. Potom k nemu pripojte RAM a všetky karty spolu s procesorom, ak ešte nie je pripojený.

Krok 3: Moc

Aby bolo umiestnenie zdroja čo najlepšie, navrhujem ho vložiť za základnú dosku. Potom ho prilepte lepidlom.

Krok 4: HDD a CD

HDD a CD
HDD a CD

CD mechaniku je možné na preglejku umiestniť kdekoľvek chcete. Na zábavné účely som zo seba odstránil kryt. To sa dá tiež udržať pomocou lepidla. HDD je možné umiestniť aj kdekoľvek. Práve som nechal pevný disk voľný, aby som ho mohol použiť na iných počítačoch, ktoré nemám, ktoré nemajú pevné disky.

Krok 5: Svetlá, vypínače, interný zvuk a disketa

Svetlá a spínače je možné namontovať alebo nechať iba voľné. reproduktor môže byť rovnaký. Disketovú dirve, ak je to žiaduce, je možné namontovať pomocou lepidla na akékoľvek miesto na doske. Kolíky, kam smerujú svetlá a spínače, by mali byť označené na základnej doske vedľa kolíkov

Krok 6: Zapáľte to

Zapáľ to!
Zapáľ to!
Zapáľ to!
Zapáľ to!
Zapáľ to!
Zapáľ to!

Pripojte všetky potrebné napájacie a IDE káble. V závislosti od pevného disku, nového alebo použitého, na neho budete musieť nainštalovať OS. Ak nie, máte zaujímavý a funkčný kúsok konverzie. Na tento počítač som nedal disketovú mechaniku, pretože na ňu nemám diskety. Dúfam, že čoskoro budem mať na YouTube video, ako staviam tento počítač. Keď som vyrobil počítač, urobil som to poučiteľným a počítač som na to skutočne použil.

Odporúča: