Obsah:

Diaľkový rozbuška automobilu R/C: 4 kroky
Diaľkový rozbuška automobilu R/C: 4 kroky

Video: Diaľkový rozbuška automobilu R/C: 4 kroky

Video: Diaľkový rozbuška automobilu R/C: 4 kroky
Video: Diaľkový štart Audi R8 mobilom cez Xmarton 2024, Júl
Anonim
Diaľkový rozbuška do auta
Diaľkový rozbuška do auta

toto je skutočne skvelý diaľkový detonátor, ktorý používa auto R/C. Ešte som nenavrhoval zapaľovač, ktorý by s ním šiel, ale som si istý, že ho nájdete na tomto webe, ale funguje to s modifikovaným modelovým raketovým zapaľovačom. Tiež si musím byť istý, že za to dám niekomu inému úver, pretože si myslím, že som to na tomto webe videl niekde inde, ale nie som si istý. Tiež sa ospravedlňujem za zlé fotky, ale je to najlepšie, čo som mohol urobiť, pretože som ho už postavil.

Krok 1: Rozoberte auto na diaľku

Rozoberte auto na diaľku
Rozoberte auto na diaľku

Myslím, že je to skutočne samozrejmé. rozobrať vec. na mojom som ho dokázal vyzliecť priamo do skrinky s obvodovým obvodom, ale ak nemôžete, odporučil by som ho rozrezať. potom, čo to budete mať dosť vyzlečené, mali by ste (aspoň ja to urobiť) prísť k cassi a budíku, ktoré práve vyskočilo. ale uistite sa, že ho rozrežete, aby ste sa presvedčili, že priestor pre batériu nie je zničený. PRIESTOR NA BATÉRIE MUSÍ BYŤ PRIPOJENÝ K OBVODOVÉMU BOXU ALEBO NEFUNGUJE !!!!

Krok 2: Odstrihnite a spojte drôty

Odrežte a spojte drôty
Odrežte a spojte drôty

ďalším krokom je prerezanie a spojenie drôtov. uistite sa, že ste prestrihli vodiče vedúce k zadnému motoru, tomu, ktorý poháňa auto, pretože tento motor získa väčšiu elektrickú energiu, pretože je výkonnejším motorom. potom konce jednoducho odizolujte a spojte so sponami zarovnávača.

POZNÁMKA: Práve som odstrihol svoje zarovnávacie spony z veci rakety, a preto je tu ďalší drôt. Tiež som trochu skrátil svoj drôt. neodporúčal by som to robiť.

Krok 3: Opravte anténu

Opravte anténu
Opravte anténu

ďalšie je zakryť vec nejakým druhom kamufláže. Použil som čiernu lepiacu pásku. a potom vezmite slamku, prevlečte cez ňu časť antény a zviňte zvyšok na vrch škatule a potom lepiacou páskou prilepte na stranu. je to tak, že ak ho budete musieť prikryť listami, anténa bude stále držať.

Krok 4: Teraz ste hotoví

Teraz ste hotoví
Teraz ste hotoví
Teraz ste hotoví
Teraz ste hotoví

stačí pripojiť batériu a ste pripravení ísť! Všimol som si, že som použil 6 voltovú batériu. Myslím, že to musí byť najmenej 6 voltov alebo 4 dvojité A a pomôže to, ak sú nabíjateľné.

Odporúča: