Obsah:

Laserové ukazovátko vŕtačky: 3 kroky (s obrázkami)
Laserové ukazovátko vŕtačky: 3 kroky (s obrázkami)

Video: Laserové ukazovátko vŕtačky: 3 kroky (s obrázkami)

Video: Laserové ukazovátko vŕtačky: 3 kroky (s obrázkami)
Video: 16.8.2023 - 3D skenování Jak to funguje od A do Z 2024, Júl
Anonim
Laserové ukazovátko vŕtačky
Laserové ukazovátko vŕtačky

Čo sa stane, keď do vŕtačky pridáte laser 40 dolárov a pomocnú ruku 10 dolárov? Potom, čo som musel vŕtať veľa obvodových dosiek, som dospel k záveru, že musí existovať lepší spôsob vykonávania cieľov. Objednal som si teda laserové ukazovátko a vykopal som starú zlomenú sadu pomocných rúk. Pomocné ruky tentoraz skutočne pomáhali. Bohužiaľ som to nezdokumentoval, ako som išiel, ale myslel som si, že to aj tak zdieľam. A keďže som mal príliš veľa textu na prezentáciu, rozhodol som sa ísť touto cestou. Aktualizácia: V skutočnosti som sa práve pozrel na potvrdenie o laserovom ukazovateli a oprave. 2 z nich som dostal za 30 dolárov v ThinkGeek. Stále tu ležím ten druhý, ktorý čaká na zlomyseľnosť.

Krok 1: Stmievanie lasera

Stmievanie lasera
Stmievanie lasera

Laserový bod bol príliš veľký a jasný na to, čo som sa pokúšal urobiť, a tak som rozrezal kryt, opravil ho epoxidom a znova ho spojil s odporom. Koniec pomocných rúk sa spojí so sponou, ktorá bola na laserovom pere. Vyčnievajúci remienok na zaviazanie zostane mierne uvoľnený a slúži na stlačenie spínača jeho trochou otočením. Viazacie popruhy okolo neho sú pevne stiahnuté a slúžia na to, aby udržali prepínací pásik na svojom mieste.

Krok 2: Zameranie

Zameranie
Zameranie

Tu je ďalší uhol, ktorý ukazuje klip o niečo lepšie. Pred vŕtaním je potrebné ukazovateľ zamerať na miesto, kde vrták spadne. Treba to takpovediac nakalibrovať.

Krok 3: A akcia

A akcia
A akcia

Teraz je možné rýchlo vyvŕtať dosky plošných spojov. Tu môžete vidieť inú verziu tohto a ďalších vecí.

Odporúča: