Obsah:

Román (-iš) písanie AI: 5 krokov
Román (-iš) písanie AI: 5 krokov

Video: Román (-iš) písanie AI: 5 krokov

Video: Román (-iš) písanie AI: 5 krokov
Video: Кто-нибудь из вас слышал о полуночной игре? Страшные истории. Мистика. Ужасы 2024, Jún
Anonim
Román (-iš) písania AI
Román (-iš) písania AI

Pre Národný mesiac písania románu sa AI a I pokúšajú spoluautorom románu počas 30 dní v novembri. Prajeme nám šťastie, pravdepodobne ho budeme potrebovať!

Zásoby

  • Účet DeepAI
  • Kreativita

Krok 1: Projektové video

Image
Image

Krok 2: Myšlienka

Aby som zvládol výzvu napísať 50 000 slov v mesiaci november na Národný mesiac nového románu, tiež známeho ako NaNoWriMo, spojil som sa s AI. Čo by sa mohlo pokaziť?

Ide o to, že ja, človek, napíšem prvý odsek textu a potom ho odovzdám svojmu priateľovi z AI, aby napísal zvyšok príbehu.

Krok 3: AI

Na tento projekt som použil API pre generovanie textu DeepAI, ktoré dokáže generovať odseky textu na základe vety alebo čiastočnej vety. Predpovedá nasledujúci text zo zadania, ktoré mu zadáte.

Keď som sa s tým pohrával, všimol som si, že funguje oveľa lepšie, keď zadáte trochu viac ako len jednu vetu, a výsledky budú lepšie, ak necháte poslednú vetu nedokončenú.

Na úspešné napísanie 50 000 slov do konca novembra musíme napísať zhruba 1 667 slov každý deň. Je smutné, že AI nevygeneruje vždy dostatok textu na základe zadaných údajov, ale žiadne starosti!

Hovorí sa, že obrázok má hodnotu 1 000 slov a našťastie existuje AI, ktorá dokáže generovať obrázky z textu. Na vytvorenie obrázkov, ktoré sú v súlade s textom, som použil API DeepAI Text To Image.

Krok 4: Nový (-ish) písací robot

Román (-ish) Bot
Román (-ish) Bot
Román (-iš) Bot
Román (-iš) Bot

Aby som API API DeepAI používal pekným a efektívnym spôsobom, vytvoril som stránku HTML Bootstrap s dvoma poliami na zadávanie textu, jedným na generovanie textu a druhým na generovanie obrázku.

Niektoré kúzla JavaScript získavajú vstup zo vstupných polí, volajú rozhrania API DeepAI a vracajú na webovú stránku text alebo obrázok. Ak by ste to chceli vyskúšať sami, môžete experimentovať s kódom v prílohe!

Krok 5: Román (-iš)

Román (-ish)
Román (-ish)

Román samotný ide skvele, ďakujem za opýtanie! Dnes je len 8. deň, ale zatiaľ sme na 5 382 napísaných slovách a 18 obrázkoch, ktoré majú hodnotu 1 000 slov, čo je zatiaľ celkom 23 382 slov. Texty nie sú vždy veľmi čitateľné alebo koherentné, ale ak vás zaujíma počet mesiacov v Národnom mesiaci písania románov, AI sa do toho pustíte!

Nechám vám tento krásny príklad 7. dňa - Príbeh pizze s príslušným obrázkom. Upozorňujeme, že text napísaný tučným písmom som napísal ja, človek, zvyšok som vygeneroval AI. Všetky vygenerované príbehy alebo úplné nové romány nájdete tu na našich webových stránkach.

Ak niečo milujem, je to pizza! Pizza je úplne úžasná, pretože bez ohľadu na to, čo na ňu dáte, chutí skvele. Môžete ich dokonca zložiť na polovicu, stále chutia úžasne! Ale jednu vec, ktorú by som chcel na pizze zmeniť, je, že je to skutočne jediný spôsob, ako je pizza k dispozícii. Ak máte nejaké tie svinstvá, dajte ich na 20-30 sekúnd do chladničky. Je to skvelý stroj na výrobu chladnej pizze, pretože chutí perfektne. Vymeňte však kus, ktorý je už v chladničke príliš dlho. Teraz čo? Najlepší spôsob, ako urobiť skvelú pizzu zo zmrzliny? Vám to bude jedno. Studenú pizzu nechajte len chladnú.

Odporúča: