Obsah:

Ping test ESP8266: 4 kroky
Ping test ESP8266: 4 kroky

Video: Ping test ESP8266: 4 kroky

Video: Ping test ESP8266: 4 kroky
Video: Введение в плату разработки NodeMCU ESP8266 WiFi с примером HTTP-клиента 2024, Júl
Anonim
Ping test ESP8266
Ping test ESP8266

Dochádza k mnohým oneskoreniam? Mohli by ste svoje spojenia prepojiť alebo prepojiť s niektorými skupinami? Nie sú k dispozícii žiadne vlákna a majú 5 problémov, pričom môžu mať za následok problémy so zaobstaraním. Na najvyššom mieste sa môžete pripojiť k chybe grâce au Ping. Il s'agit du délai entre le moment où vous faites l'action sur votre manette ou votre clavier et le moment ou l'action se réalise dans le jeu. Plus cette donnée est grand plus la latence est importante. Predstavujeme si jednu z najrozsiahlejších možností, ako si vybrať. Jeden z najdôležitejších komponentov ESP8266 a ďalší OLED. Alors allons y!

Krok 1: Le Schéma

Le Schéma
Le Schéma

Nalijte prázdne elektronické karty do radu jedinečných skladateľov od troch skladateľov:

  • Un ESP8266
  • Univerzálny OLED 1,3"
  • Un LM1117t-3.3

L'ESP va contenir to program le. Pokračujte v pripájaní a pripojení k miestnemu príslušnému efektu. Ensuite l'ESP va transmettre le temps en millisecondes sur l'écran via une communication I2C. Množstvo konverzie LM1117t-3,3 lu na 5 V napájania a 3,3 V napätie na úrovni ESP.

Le schéma est plutôt simple. Doručenie prebehne sur le regulaur, ensuite le 3, 3V est réparti sur les 2 composants. Relevantnosť voči SDA a SCL surovým portom gpio0 a gpio2 je. Et on n'oublie pas de relier les broches CH_PD et RST de l'ESP. Rien de plus!

Krok 2: Programovanie La

Le moment où j'ai eu le plus de mal dans ce projet est de trouver une librairie pour l'écran COMPATIBLE avec les ESP8266. Všetky údaje nie je možné zostaviť, zostaviť a uložiť do obehu a odoslať ďalšie správy. C'est avec soulagement que j'ai trouvé celle-ci:

github.com/rene-mt/esp8266-oled-sh1106

K dispozícii sú všetky typy SH1106, ktoré sú k dispozícii vo formáte SSD1306 a navyše poskytujú jednoduché riešenie problémov s fonciami.

Naše hlavné použitie ESP8266 je jedným z najdôležitejších článkov, ktoré obsahujú článok komentárov a programátora, syna ESP:

Vybrané položky sú k dispozícii v rôznych dokumentoch Dokumenty> Arduino> Knihy. Jedna z najdôležitejších položiek Arduino IDE o relancez le si vous l'avez déjà ouvert pour actualiser les Librairies. Kopírovanie vlastného kódu a SSID a jeho pohyb v sieti WiFi bezdrôtové pripojenie k internetu a výber polície 7 segmentov.

Krok 3: Personalizátor La Police

Policajti vyberajú políciu 7 segmentov, ktoré nesúvisia s hľadiskom a geekom. Policajný voliteľ môže vo všetkom možné. Nalejte cela nous allons na stránku:

Na peut y choisir plein de polices différentes avec la taille souhaitée. Choissez donc votre police et la taille. Nalejte viac než 50 pixelov, aby ste získali viac ako 64 pixelov, aby ste získali viac informácií. Ensuite choisissez> = 3.0.0 et faites Vytvoriť. Mnoho dlhého kódu. Mnoho allonov vám poskytne jednu drobnú úpravu v databáze deklarácií (3 ligne) nous allons remplacer le char par uint8_t

Jedna cela fait un petit CTRL+A et nous allons coller ce code dans la librairie. Nalejte celú dokumentáciu Dokumenty> Arduino> Knihy. Aller dans la librairie de l'écran (esp8266-oled-ssd1306-master). Viac informácií nájdete v kóde SRC> OLEDDisplayFonts.h. Reléový zosilňovač Arduino a ďalšie možnosti polície majú nasledujúce pokyny:

display.setFont (Ma_police_24);

Krok 4:

Voilà c'est tout pour ce projet. Máte k dispozícii veľké množstvo výhod, ktoré si môžete dovoliť, alebo nie! Môžete kliknúť na www.google.com, aby ste zistili, či je váš počítač k dispozícii. Väčšina vašich obľúbených aktivít a sympatií!

Odporúča: