Obsah:

Vintage gitarový reproduktor Bluetooth: 6 krokov (s obrázkami)
Vintage gitarový reproduktor Bluetooth: 6 krokov (s obrázkami)

Video: Vintage gitarový reproduktor Bluetooth: 6 krokov (s obrázkami)

Video: Vintage gitarový reproduktor Bluetooth: 6 krokov (s obrázkami)
Video: ЗАПРЕЩЁННЫЕ ТОВАРЫ с ALIEXPRESS 2023 ШТРАФ и ТЮРЬМА ЛЕГКО! 2024, Júl
Anonim
Vintage gitarový reproduktor Bluetooth
Vintage gitarový reproduktor Bluetooth
Vintage gitarový reproduktor Bluetooth
Vintage gitarový reproduktor Bluetooth

Pohrával som sa s touto stavbou nejaký čas. Skoro odvtedy, čo som vzal do rúk túto gitaru, keď môj šéf vyklízal rekvizitu v programe vonkajších edícií, v ktorom som pracoval. Je to no name gitara, ktorá bola pokazená a už nikdy nebude navlečená.

Bohužiaľ, keď som robil tento projekt, nemyslel som si, že ho zdokumentujem úplne. Ospravedlňujem sa za rekapitulačné fotografie po zostavení. Dopadlo to lepšie, ako som si myslel, takže som sa chcel podeliť!

Na túto stavbu nepotrebujete veľa nástrojov, ale aby ste boli úprimní, stačí vŕtačka a píla. Ak ste v rozoberaní elektroniky lepší ako ja, spájkovačku nebudete potrebovať.

Krok 1: Krok 1: Využite šancu na diskutabilnom reproduktore Bluetooth

Krok 1: Využite šancu na diskutabilnom reproduktore Bluetooth
Krok 1: Využite šancu na diskutabilnom reproduktore Bluetooth

Zastavil som sa v Big Lots z rozmaru a hľadal zásoby pre ďalší projekt, keď som videl tento bluetooth reproduktor v predaji za 10 USD. Chvíľu som si v hlave motal túto stavbu a keď som videl cenu, rozhodol som sa to vyskúšať. V najhoršom prípade som stratil 10 dolárov a zaprášenú gitaru, ktorá zaberala miesto v suteréne. Najťažšie na tom bolo pokúsiť sa odpojiť svorky, ktoré pripevnili reproduktory k obvodom. Vzdal som to a použil pár nožov na drôt. Po vytiahnutí všetkých základných prvkov (IE, ovládací panel a reproduktory) som krabicu rozrezal.

Kus, ktorý držal ovládací panel, bol použitý ako šablóna na označenie otvorov na rezanie a kus, ktorý držal reproduktory, držal reproduktory … VNÚTRI GITAROVÉHO TELA !!!

Krok 2: Vyrežte dieru

Vyrežte dieru
Vyrežte dieru
Vyrežte dieru
Vyrežte dieru

Toto je miesto, kde nechcete používať peknú gitaru (čokoľvek, čo má označenie výrobcu, stojí viac ako zadarmo alebo stále hrá, je vonku). Vystrihneme dieru v tele gitary a v podstate ju zničíme. Akákoľvek píla bude fungovať. Použil som priamočiaru pílu, ale vyrovnávacia píla, sawzall alebo dokonca jedna z týchto oscilačných fréz bude fungovať dobre. Jednoducho vyvŕtajte štyri otvory dostatočne veľké pre váš nôž v každom rohu a pustite sa do práce. Rýchle čistenie brúsnym papierom sa postará o každé vytrhnutie.

Krok 3: Lepidlo v reproduktoroch, vdychovanie výparov, panika, útek do kuchyne

Lepidlo v reproduktoroch, vdychovanie výparov, panika, útek do kuchyne
Lepidlo v reproduktoroch, vdychovanie výparov, panika, útek do kuchyne

Neplánoval som znovu použiť niečo z pôvodného krytu, ale nemohol som prísť na dobrý spôsob, ako umiestniť reproduktory do gitary s akýmkoľvek sebavedomím. Preto som sa rozhodol znova použiť montážnu dosku z reproduktorovej skrine. Z toho vznikla nová výzva: Ako to mám vlepiť?

Vedel som, že bežné lepidlo na drevo je vonku. Nedokázal som sa dostať dovnútra, aby som upol kus, a hmotnosť reproduktorov by aj tak stiahla dosku. Lepidlo CA schne oveľa rýchlejšie, a pretože tento kúsok nebude mať štrukturálnu podobu, mal by byť dostatočne pevný. Navyše je schválený Adamom Savageom. Zdá sa, že mám zvláštne šťastie s lepidlom CA. V tomto prípade som zachytil celú tvár splodín, uvedomil som si, že to nie je dosť rýchle a narýchlo vbehol (AKA schválne narazil) do kuchyne, aby si vzal sódu bikarbónu. Sóda bikarbóna funguje ako nakopnutie lepidla CA, čo spôsobuje, že takmer okamžite stuhne. Môj mozog zaplavený dymom si tiež spomenul na Adama Savageho, ktorý spomenul, že ho použije na vybudovanie filé, ktoré dodá silu. Hodil som polovicu čajovej lyžičky týchto vecí, nalil som viac lepidla a premýšľal som, koľko rokov som práve vzal zo svojho života.

Krok 4: Znova zapojte vedenie

Znova zapojte vedenie
Znova zapojte vedenie

Potom, čo som vošiel dovnútra, napil sa vody a znova získal zmysly, bolo načase všetko zapojiť. Vodiče sú farebne označené a neuveriteľne tenké. Technicky je to jednoduché, ale malý rozchod robil túto veľmi únavnú prácu. Predtým, ako ich skrútim, nasunul som na dva kusy zmršťovacej trubičky. Na prekrytie spojov je to lepšie ako elektrická páska.

Pogumoval som na nejakej spájke a zapálil som ju zapaľovačom.

Krok 5: Vŕtajte, skrutkujte, opakujte

Vŕtajte, skrutkujte, opakujte
Vŕtajte, skrutkujte, opakujte

Ten, kto pôvodne zapojil moje reproduktory, musel byť paranoidný z toho, že sa svorky rozpadli. Boli zapečatené horúcim lepidlom a napriek všetkému úsiliu sa nerozpadli. Keď som znova zapojil drôty, práve som natrvalo nainštaloval tento reproduktor do gitary v polovici zostavy. Ovládací panel som použil ako vodítko pre vŕtanie štyroch montážnych otvorov. Jednoducho namontujte panel na miesto a malým vrtákom opatrne vŕtajte do existujúcich otvorov. Použil som ten najmenší, ktorý som našiel. Skrutky nie sú príliš dlhé ani široké a telo gitary je vyrobené z diskutabilného materiálu. Malá diera ponechá viac materiálu na zahryznutie.

Krok 6: Užite si hudbu

Image
Image

Keď máte všetko zapnuté, môžete vyraziť. Zapnite ho, synchronizujte zariadenia a vychutnajte si hudbu.

Odporúča: