Obsah:

Lacné jednoduché DIY slúchadlá Bluetooth: 3 kroky
Lacné jednoduché DIY slúchadlá Bluetooth: 3 kroky

Video: Lacné jednoduché DIY slúchadlá Bluetooth: 3 kroky

Video: Lacné jednoduché DIY slúchadlá Bluetooth: 3 kroky
Video: Jak odemknout fabii bez klíčů rukama za 2 vteřiny 2024, Júl
Anonim
Lacné jednoduché DIY Bluetooth slúchadlá
Lacné jednoduché DIY Bluetooth slúchadlá

Toto nie je v žiadnom prípade predbežná stavba, každý môže urobiť tento ľahký projekt. Nie je navrhnuté tak, aby išlo o trvalú súpravu Bluetooth slúchadiel, iba dočasnú. Náklady na materiál závisia od toho, odkiaľ ich získate, ale pre mňa bol prijímač Bluetooth o niečo menej ako 7 libier, bol dodávaný s malým pomocným káblom a so slúchadlami, ktoré ležali okolo môjho domu. Pokiaľ majú slúchadlá pomocný ženský port, mal by to byť pre vás ľahký projekt. V opačnom prípade vaše slúchadlá nebudú na toto dočasné riešenie veľmi vhodné.

Krok 1: Krok 1: Potrebné diely

Krok 1: Potrebné diely
Krok 1: Potrebné diely

Potrebné diely sú veľmi jednoduché a používanie je veľmi jednoduché. Potrebujeme tri veci, slúchadlá (so zásuvkou AUX), prijímač Bluetooth (lacný kus technológie, ktorý je možné kúpiť na Amazone, AliExpresse atď. Za menej ako 10 libier), krátky pomocný kábel a niekoľko spôsobov, ako prilepiť prijímač k slúchadlá (išiel som s čistou páskou, ale čokoľvek urobí naozaj).

Krok 2: Krok 2: Zostavenie

Krok 2: Zostavenie
Krok 2: Zostavenie

V tejto časti si vyberieme, kam prilepíme náš prijímač, vybral som tesne nad slúchadlo, pretože celkom dobre sedelo. Uistite sa, že tlačidlo nechávate smerom von, aby bol k nemu ľahký prístup. Keď vyberiete miesto, ktoré chcete umiestniť, prilepte ho, ako sa vám páči. Budem používať bežnú priehľadnú pásku, ale lepidlo by tiež fungovalo.

Krok 3: Krok 3: Pomocný kábel a zapnutie

Krok 3: Pomocný kábel a zapnutie
Krok 3: Pomocný kábel a zapnutie

Pokiaľ ide o aux kábel, odporučil by som výstup pod pravým uhlom, ale normálny bude fungovať, bude to vyzerať trochu off-puting. Raz som omotal pomocný kábel okolo slúchadla len preto, že bol trochu dlhý. Pri zapnutí dávajte pozor, aby prijímač povedal „NAPÁJANIE“a zostal by ste hluchý po zvyšok svojho života. Toto varovanie sa týka párovania a vypínania. Teraz by ste mohli povedať, že je to hlúpy projekt, ale je to metóda na zníženie nákladov na výrobu slúchadiel Bluetooth bez nákupu drahých a stále možnosť používať staré kusy slúchadiel so všetkými týmito novými technológiami atď.

Odporúča: