Obsah:

Polymérová hlinená palec: 4 kroky
Polymérová hlinená palec: 4 kroky

Video: Polymérová hlinená palec: 4 kroky

Video: Polymérová hlinená palec: 4 kroky
Video: Part 1 - The Jungle Book Audiobook by Rudyard Kipling (Chs 1-3) 2024, Júl
Anonim
Polymérová hlinená palec
Polymérová hlinená palec

Rúra, nejaký čas, nejaký umelecký talent (každopádne viac ako mám) a nejaká polymérna hlina sú všetko, čo potrebujete na to, aby ste mali chladný a jedinečný pohon…. Er … Predpokladám, že potrebujete aj pohon palcom. Nemyslím si, že sú to pokyny, ktoré skutočne potrebuje každý. Chcel som len svetu povedať, že sa to dá.

Krok 1: Odstráňte puzdro z disku Thumbdrive

Odstráňte puzdro z palcového disku
Odstráňte puzdro z palcového disku

Predpokladám, že som mohol odfotiť tento proces, ale existuje veľa výrobcov palcových diskov a tieto kroky by sa pravdepodobne nevzťahovali na ten váš.

Je to celkom jednoduché. Stačí nájsť šev a tykať a vypáčiť.

Krok 2: Zakryte všetko okrem konektora USB polymérovou hlinkou

Zakryte všetko okrem konektora USB polymérovou hlinkou
Zakryte všetko okrem konektora USB polymérovou hlinkou

Tu prichádzajú na rad aspekty dizajnu. Všetko je vecou vkusu.

Krok 3: Pečte

Značka, ktorú používam, hovorí, že pečiem 15 minút na každých 6 mm (1/4in) hrúbky pri 130 ° C (275F). Myslím si, že sú všetky skoro rovnaké.

Krok 4: Niektoré myšlienky, ktoré v skutočnosti nie sú krokmi

Jedinou stinnou stránkou je, že ukončíte zakrytie LED diódy. Na tých, kde LED dióda bliká pri každom prístupe na disk, to môže byť menší problém. Pred vytiahnutím pohonu sa musíte uistiť, že je odpojený.

Na tých, ktoré mám, je LED zbytočná. Svieti vždy, keď je disk napájaný. Neviem, prečo sa s tým vôbec trápili. Vyrábajú priesvitné verzie hliny, ale nie sú úplne jasné. V budúcich pokusoch môžem skúsiť použiť iba sklenený črep ako okno. Posledná vec. Pochybujem, že každý, kto používa palec, potrebuje toto varovanie počuť, ale ……….. Neskúšajte to na disku, na ktorom je jediná kópia údajov, ktorú potrebujete … Duh.

Odporúča: