Obsah:

Sound Reactive Led: 5 krokov
Sound Reactive Led: 5 krokov

Video: Sound Reactive Led: 5 krokov

Video: Sound Reactive Led: 5 krokov
Video: WLED Sound Reactive - ESP32 WROOM с микрофоном, добавляем функцию светомузыки 2024, Júl
Anonim
Sound Reactive Led
Sound Reactive Led

Tento návod ukazuje, ako upraviť pár reproduktorov tak, aby tiež pulzovali diódu LED (alebo viac LED diód, ktoré vyberiete).

Krok 1: Diely

Časti
Časti

Pre tento projekt by ste nemali ani potrebovať nič kupovať

Potrebujete: Pár reproduktorov (alebo jeden, čo len chcete) 1 svetelný indikátor LED (vybral som si červený, pretože si myslím, že fungoval najlepšie, a navyše sú k dispozícii moje jediné svetelné diódy LED) vodiče na trvalú inštaláciu alebo klipy aligátora na ukážku.

Krok 2: Otvorte reproduktor

Otvorte reproduktor
Otvorte reproduktor

Otvorte reproduktor. Obvykle vyjdú všetky skrutky okrem jednej, takže puzdro jednoducho roztiahnete a vyskočí.

Krok 3: Nájdite reproduktor

Nájdite reproduktor
Nájdite reproduktor

vidíte tú veľkú kovovú vec? To je reproduktor. Ak z neho odchádzajú akékoľvek káble (ako iný reproduktor), na ktoré je ľahšie dosiahnuť, použite ich. Myslím, že môj bol napojený na výškový reproduktor? Nie som zvukár, takže si nie som istý.

Krok 4: Pripojte

Priložiť
Priložiť
Priložiť
Priložiť

ku každému konektoru pripevnite buď drôt alebo zarovnávacie svorky. pripojte ostatné konce drôtu alebo svorky zarovnávača k vašej dióde. Napriek tomu, že ide o diódu LED, na tejto aplikácii nezáleží na polarite, pretože je napájaná striedavým prúdom. Nie je potrebný ani odpor.

Krok 5: Zalomte to

Kľuky
Kľuky

zapnite reproduktory a prehrávajte hudbu, kým LED dióda nereaguje. Začína byť reaktívny asi na 25%, ale potom (pre mňa) to bolo najlepšie o polovicu hlasnejšie, ako môžu reproduktory ísť.

Odporúča: