Obsah:

Reproduktory alttoidov!: 4 kroky
Reproduktory alttoidov!: 4 kroky

Video: Reproduktory alttoidov!: 4 kroky

Video: Reproduktory alttoidov!: 4 kroky
Video: КАК НАСТРОИТЬ L4D2 2024, Júl
Anonim
Altoidové reproduktory!
Altoidové reproduktory!

Ak chcete v posteli počuť hudbu, ale nechcete zaspať a zadusiť sa „telefónmi“alebo „púčikmi“, tu je niekoľko mini reproduktorov.

Varujem vás, že zvuk nie je vynikajúci, ale na plech s alttoidmi je celkom dobrý. Okrem toho, ak je vo vašej miestnosti ticho, je to dosť dobré. Spotrebný materiál: *Altoidy bežnej veľkosti cín (1,76 oz) *Slúchadlá, ktoré nebudete chcieť späť (lacné) *filc (na vnútornú stranu plechu) *malá kancelárska sponka *nožnice alebo iný strihací nástroj (voliteľné, ale odporúčané) *pena lepidlo (lepšie a úhľadnejšie ako páska) *Lepidlo

Krok 1: Chirurgia slúchadiel

Chirurgia slúchadiel
Chirurgia slúchadiel

Vezmite si lacné slúchadlá. Ospravedlňujeme sa, ale nemôžem poskytnúť obrázok, ale je to celkom jednoduché. Vezmite si mäkké podložky do uší (odložte si ich na neskôr). Potom ich pomocou klieští vyberte z náhlavnej súpravy. Telefóny sú zvyčajne zaistené. Západky musia byť zlomené, ale sú plastové, takže je to jednoduché. V prípade, že sa plast odlomí a udrie vás do tváre, noste ochranné okuliare. Bezpečnosť na prvom mieste, nie? Po tomto kroku budete mať „reproduktory“a náušníky. Vyhoďte časť čelenky.

Dokončil som to pred pokynom, takže vám ukazujem hotovú verziu. Nápad môžete získať v každom prípade. Dúfam, že to nie je mätúce. Toto je môj prvý poučiteľný komentár.

Krok 2: Pripravte si plechovku

Pripravte si plechovku
Pripravte si plechovku

Jedzte altoidy v plechovke. Potom vnútro plechu prikryte filcom. Prilepte plsť, aby ste to ukotvili. Môžete použiť iba elmers. V obchodoch s remeselnými výrobkami môžete plsť cítiť skutočne lacno. Na svoje som použil zelenú; akýsi vzhľad „biliardového stolu“.

Vidíte, že som vrchnú a spodnú časť vyložil plsťou (vnútri plechovky) Potom v plechu vyrežte otvor na boku, aby pri zatváraní plechovky mohla šnúra von.

Krok 3: Dokončite to

Dokončite to
Dokončite to

Vložte slúchadlá do náušníkov a potom nalepte štvorček na zadnú stranu alebo silnú pásku. Na toto nepoužívajte lepidlo.

Teraz vezmite kancelársku sponku a narovnajte ju, okrem hornej časti. Vrch zahnite do tvaru na obrázku. Toto použijete na zaistenie plechu pri počúvaní. Môžete tiež nechať plechovku úplne otvorenú (duh), ale niekedy to dáva lepší zvuk. Rob čo chceš.

Krok 4: Hotovo

Hotovo!
Hotovo!

Teraz sú reproduktory v plechu, plech je pripravený. Teraz zapojte kábel slúchadiel do prehrávača hudby, ale najskôr úplne zvýšte hlasitosť! Je to jediný spôsob, ako to počuť, ale funguje to prekvapivo dobre. Pomocou kancelárskej sponky ho môžete otvoriť alebo nie. Môžete ho namaľovať alebo nechať prázdny.

Ospravedlňujeme sa, ak to bol zmätok- mal som to urobiť lepšie. A pre všetkých, ktorí si myslia „prečo si nekúpim reproduktorový systém?“Dobre viem, že to nebude mať skvelý zvuk. Poď. Je jednoducho skvelé vyrobiť. Možno by ste si mali kúpiť reproduktorový systém. Jedná sa o skvelý malý lacný projekt.

Odporúča: