Obsah:

Ako používať Folding@Home: 5 krokov
Ako používať Folding@Home: 5 krokov

Video: Ako používať Folding@Home: 5 krokov

Video: Ako používať Folding@Home: 5 krokov
Video: Пять простых шагов к достатку и изобилию, в Новом 2022 году вы себя не узнаете, и то что, произойдет 2024, Júl
Anonim
Ako používať Folding@Home
Ako používať Folding@Home

Folding@Home je:

"Folding@home je distribuovaný výpočtový projekt - ľudia z celého sveta si sťahujú a spúšťajú softvér, aby sa spojili a vytvorili jeden z najväčších superpočítačov na svete. Každý počítač posunie projekt bližšie k našim cieľom. Folding@home používa nové výpočtové prostriedky." metódy spojené s distribuovaným výpočtom na simuláciu problémov, ktoré sú miliónkrát náročnejšie, ako sa predtým dosahovalo. " Tento projekt umožňuje biológom skladať proteíny. Nie som odborník na biológiu, ale v angličtine to pomôže odstrániť niektoré choroby. ÚPRAVA: V komentároch niektorí ľudia nechápu, čo tento program robí. Váš počítač im pomôže zložiť bielkoviny, a nie aby museli kupovať nové počítače, aby urobili to isté. Pomáha im to, pretože si môžu kúpiť 3 počítače, ktoré im pomôžu na konci, ale ľudia im umožňujú používať počítač na výpočty. Do projektu sa tak pridajú ďalšie počítače.

Krok 1: Stiahnite si klienta

Stiahnite si klienta
Stiahnite si klienta

Najprv navštívte webovú stránku skládanie.stanford.edu a kliknite na tlačidlo Stiahnuť. Potom na základe informácií odoslaných prehliadačom určí pre vás najlepšieho klienta. Mám Windows XP, takže mi to odporúča. Má klientov pre Mac a Linux.

Krok 2: Inštalácia klienta

Inštalácia klienta
Inštalácia klienta

Keď si stiahnete súbor (stiahol som grafický), spustite inštalačný súbor. Pri inštalácii klienta postupujte podľa pokynov na obrazovke. Má popis, licenciu (GNU GPL) a používateľské možnosti, ako by malo byť vaše používateľské meno.

Po dokončení inštalácie zrušte začiarknutie políčka „Zobraziť ReadMe“a potom kliknite na tlačidlo Dokončiť.

Krok 3: Použite Program

Použite Program
Použite Program

Teraz, keď ste skončili, budete mať novú ikonu na paneli úloh (je zvýraznená nižšie) a ak naň dvakrát kliknete, zobrazí sa nasledujúce okno.

Krok 4: Nechajte program bežať

Nechajte program bežať
Nechajte program bežať

Teraz stačí nechať počítač bežať. Ak chcete a máte Windows, choďte na Štart -> Vypnúť -> Pohotovostný režim. Prepne počítač do stavu nízkej spotreby, ale umožní spustenie programu naplno.

Krok 5: Zmena používateľského mena a čísla tímu

Tento krok som pridal, pretože je dôležité vedieť, ako robiť veci, ktoré vás naučí. Najprv (predpokladám, že používate grafický, pretože to vyžaduje manuálnu konfiguráciu, konzolu je možné vykonať pri prvom spustení.) Pravým tlačidlom myši kliknite na ikonu systému v pravom dolnom rohu obrazovky. Je to zvýraznené nižšie. Potom prejdite na konfiguráciu. V zobrazenom poli zmeňte možnosti. Stlačte ok.

Upraviť: Vytvoril som tím, ako sa navrhuje v komentároch. Číslo tímu (to, čo zadáte) je 129004. Uistite sa, že nemáte bodku.