Obsah:

Najlepšie aplikácie pre Mac: 12 krokov
Najlepšie aplikácie pre Mac: 12 krokov

Video: Najlepšie aplikácie pre Mac: 12 krokov

Video: Najlepšie aplikácie pre Mac: 12 krokov
Video: Top 10 BEST Mac Apps For Productivity: M1 & M2 2024, Júl
Anonim
Najlepšie aplikácie pre Mac
Najlepšie aplikácie pre Mac

Tento návod je priebežným sprievodcom pre používateľov počítačov Mac, ktorí hľadajú najlepšie z najlepších bezplatných aplikácií, ktoré môžu na svojom sexuálnom stroji (produkt Mac) používať exkluzívne. Niektoré dobré webové stránky pre aplikácie Mac sú: https://www.mac -essentials.info/https://mac.softpedia.com/https://slappingturtle.com/home/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=58https://www.pure-mac.com/https://www.freemacware.com/https://hmatt.com/mac/macbookfreeware.htmlhttps://macthemes2.net/

Krok 1: Adium

Adium
Adium
Adium
Adium

Adium je bezplatná aplikácia na odosielanie správ vytvorená špeciálne pre Mac OSX. Je kompatibilný nielen s účtami Microsoft Messenger, ale aj s AOL, Yahoo, ICQ, Google Talk, XMPP, Mobile Me, Bonjour, Myspace IM, Live Journal Talk, Facebook Chat, Lotus Sametime, Novell Groupwise, QQ, Gadu-gadu a niekoľko ďalších, ktoré nie sú uvedené na webových stránkach Adium. Som si istý, že pravdepodobne nebudete používať všetky tieto položky, alebo dokonca budete vedieť, čo je polovica z nich. Skvelé na Adium je, že všetko na ňom je možné prispôsobiť, od okna kontaktov cez sady emotikonov až po štýly okien správ, to všetko je možné stiahnuť zadarmo na oficiálnej webovej stránke Adium. Bohužiaľ nemá možnosti webovej kamery. Ak chcete stiahnuť Aduim, kliknite sem

Krok 2: Diamond & Name Gener8er

Generátor diamantov a mien
Generátor diamantov a mien
Generátor diamantov a mien
Generátor diamantov a mien

Toto sú dve najlepšie aplikácie pre spisovateľov. DiamondDiamond je extrémne jednoduchá textová aplikácia s ľahko použiteľným rozhraním. Má obyčajné sivé okno (dá sa zmeniť veľkosť) a môžete začať písať ihneď. Namiesto posúvača jednoducho potiahnete myš po spodnej časti okna a posuniete ho nabok, ako keby ste čítali knihu. V ľavom dolnom rohu aplikácie je počet slov aj počet znakov. Stiahnite si tu. NameGener8erNameGener8er robí presne to, čo hovorí, generuje názvy. Môžete upraviť nejasnosti mien, koľko mien chcete zobrazovať a či sú to muži alebo ženy. Stiahnuť tu.

Krok 3: OpenOffice

Otvorená kancelária
Otvorená kancelária

Bezplatná verzia balíka Microsoft Office pre Mac Stiahnite si tu.

Krok 4: Burn

Spáliť
Spáliť

……. Môže napaľovať zvuk, video a údaje. Stiahnite si tu.

Krok 5: Prehrávač SWF a FLV

Prehrávač SWF a FLV
Prehrávač SWF a FLV

Skvelá aplikácia na hranie flashových hier ako N (Ďakujem lowtherzovi za jeho pokyny s týmto odkazom). Stiahnuť tu.

Krok 6: Dropbox

Dropbox
Dropbox

Ak viete, čo je iDisk, Dropbox je bezplatná alternatíva. Jediné, čo musíte urobiť, je stiahnuť si súbor, zaregistrovať sa a ste pripravení zdieľať súbory na celom svete s kýmkoľvek chcete. Alebo možno len potrebujete miesto, kam by ste niečo skryli … Stiahnuť tu.

Krok 7: Ručná brzda

Ručná brzda
Ručná brzda

Ručná brzda je aplikácia, ktorá prenáša zvuk a video z disku DVD do počítača a prevádza ho do určeného formátu (mp4 pre zariadenia iPod). Stiahnite si tu.

Krok 8: Vuze

Vuze
Vuze

Vuze je torrent downloader, ale viac. Namiesto kontroly súboru torrentov v mininova alebo demoniod alebo na inom torrentovom serveri Vuze prehľadáva torrenty akékoľvek webové stránky, ktoré chcete, aby zodpovedali vašim kritériám vyhľadávania. Jednoducho kliknite na odkaz a zobrazí sa vám stránka sťahovania, potom kliknite na tlačidlo sťahovania a Vuze ho začne sťahovať. Pamätajte si, že torrenty nie sú nezákonné, ale obsah môže byť. Dostal som o tom pár e -mailov od svojho poskytovateľa internetových služieb. Stiahnite si Vuze tu.

Krok 9: Úlohy

Úlohy
Úlohy

Veľmi jednoduchý doplnok, ktorý vám ukáže každú aplikáciu, ktorú máte, keď stlačíte zadanú kombináciu klávesov. Stiahnuť tu.

Krok 10: Aplikácie exkluzívne pre MacBook

Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook
Exkluzívne aplikácie pre MacBook

Ah, konečne niekoľko aplikácií, ktoré boli vyrobené pre MacBook. Sám vlastním 2GHz hliníkový unibody MacBook a som s ním veľmi spokojný. Až na nedostatok podsvietených klávesov. Keby som vedel, že ich môžem získať, tak by som ich mal. Po prvé, je iAlertU. V zásade ide o autoalarm pre váš MacBook. Môžete nastaviť predvoľby tak, aby detekovali pohyb, stlačenia klávesov alebo dokonca používanie trackpadu. Je aktivovaný a deaktivovaný vašim diaľkovým ovládačom Apple. A najlepšie na tom je, že môžete nastaviť iAlertU tak, aby odfotil toho, kto sa pokúsi použiť váš laptop, akonáhle bude vybavený vstavanou kamerou iSight, a tiež vám ho pošle e-mailom. Stiahnite si ho tu. Ďalej, MacSaber. Celkom zbytočné, ale vtipné. Na hluk svetelného meča používa snímač pohybu MacBooku. Áno, viem, úžasné. Stiahnite si ho tu. Po tretie, existuje Liquidmac. Opäť zbytočné, ale v pohode. Pomocou senzora pohybu MacBooku vyrobí falošnú nádrž, v ktorej je tekutina. V zásade ho presúvate bez zjavného dôvodu. Stiahnite si ho tu. Nakoniec, zatiaľ je tu SmackSpaces. Keď je povolená funkcia Spaces (možno najlepšia funkcia Leoparda), SmackSpaces vám umožňuje použiť snímač pohybu na vašom MacBooku na zmenu priestoru, ktorý využívate, jednoduchým buchnutím po boku prenosného počítača. Nezapínajte to v aute, je to naozaj nepríjemné. Stiahnuť tu.

Krok 11: AMSN

AMSN
AMSN

Tu je spodný riadok: Webová kamera cez MSN s používateľmi systému Windows. Stiahnuť tu.

Krok 12: Boxee

Boxee
Boxee

Boxee je skvelý prehliadač médií s otvoreným zdrojovým kódom. Žiaľ, stále je to vo fáze Alpha vývoja a na jeho získanie potrebujete účet. Na druhej strane, zriadenie účtu je bezplatné. Boxee je možné nainštalovať aj na AppleTV, aby ste si na televízore mohli prezerať takmer všetky formáty videa. Na stiahnutie tu.

Odporúča: