Obsah:

Zámok hesla VBS: 4 kroky
Zámok hesla VBS: 4 kroky

Video: Zámok hesla VBS: 4 kroky

Video: Zámok hesla VBS: 4 kroky
Video: CS50 2015 - Week 6 2024, Júl
Anonim
Zámok hesla Vbs
Zámok hesla Vbs
Zámok hesla Vbs
Zámok hesla Vbs

Toto je skript na heslo.vbs, ktorý som vytvoril, aby som mohol chrániť priečinok heslom.. tak som sa rozhodol, že ho zverejním = D ….. Tento skript nerobí nič efektné, ako keby priečinok skutočne zamkol … Tento skript vás iba vyzve pre heslo, ale potom s ním nič nedajte … použil som tento skript s iným skriptom, takže namiesto toho, aby som na dávkovej obrazovke dostal „zadajte heslo“, dostal som ho do pekného malého poľa … v skutočnosti sa súbor/priečinok nezamkne, takže Práve som použil jeden zo zámkov priečinkov na inštrukcie, je ich veľa.. potom to jednoducho zabrzdite a použite môj zámok. V skripte som to zadal a zavolal som heslo.vbs potom som to urobil ako exe pomocou prevodník.. toto nemusíte robiť.. UPOZORNENIE:.:.: TENTO PÍSMENO SA VEĽMI TAKÉ POUŽÍVA BEZ VEDENIE, AKO TO FUNGUJE.. (ale ak máte dobré znalosti s vbs, bude to jednoduché = D) TIEŽ POZNÁMKA: Toto NIE je bezpečné, ktokoľvek s akýmkoľvek mozgom by to mohol prelomiť … ide len o to, aby sa ľudia ako malí bratia alebo sestry nedostali von.. v mojom prípade veľkí bratia = P vlastním ho na počítačoch = D

Krok 1: Môj skript…

Tu je skript ……. Na konci budete musieť odstrániť jedno z písmen „s“, aby to bolo „password.vbs“alebo čo len chcete, pokiaľ to končí vo vbs … SERGEST KNOWNOW JOW TO THE SCRIPT FORKS FOR ÚPRAVA !!!! Nechcete si stiahnuť skript pre prípad vírusu? KLIKNITE TU. Potom skopírujte a prilepte kód do poznámkového bloku a uložte ako „somthing.vbs“

Krok 2: Vaše heslo

Tvoje heslo
Tvoje heslo

Začnime vašim heslom …… Tento skript vám dáva 3 šance na správne zadanie hesla … Zistíme, čo robiť, ak ho v 3 krokoch v neskoršom kroku nezískate …… keď máte tento skript, mali by ste si zmeniť heslo, a odkazy, existujú tri miesta, kde môžete zadať svoje heslo, ako je znázornené na obrázku …… Zaistite, aby všetky tieto heslá boli rovnaké!

Krok 3: Odkazy

Odkazy
Odkazy
Odkazy
Odkazy

ok, začnime s 'správnymi odkazmi' … sú tu 3 z nich, ktoré by ste mali zrušiť napr. 'correct.bat' alebo exe … takže keď zadáte správne heslo, spustí sa 'watever.bat alebo exe'.. a v tomto skripte budú skripty na odomknutie priečinka ….. druhý odkaz, 2. obrázok, je Ak sa heslo zmýlite viac ako 3 -krát, bude nasledovať tento odkaz, napr. „fail.bat or exe“a v tomto skripte by ste ho zamkli, vypli počítač alebo čokoľvek iné, čo chcete …..

Krok 4: Dúfam, že to bolo užitočné

Dúfam, že to bolo užitočné!
Dúfam, že to bolo užitočné!
Dúfam, že to bolo užitočné!
Dúfam, že to bolo užitočné!
Dúfam, že to bolo užitočné!
Dúfam, že to bolo užitočné!

Dúfam, že tento návod bol nápomocný, ak potrebujete pomoc alebo máte otázky, napíšte mi alebo zanechajte komentár, ďakujem…. = Ak chcete tiež vedieť, ako funguje zvyšok scenára (aby ste mu lepšie rozumeli), napíšte mi, prosím, a pokúste sa mi čo najlepšie vysvetliť ….

Odporúča: