Obsah:

Účet miestneho správcu: 5 krokov
Účet miestneho správcu: 5 krokov

Video: Účet miestneho správcu: 5 krokov

Video: Účet miestneho správcu: 5 krokov
Video: Полный курс TypeScript за час | Тайпскрипт для начинающих 2024, Júl
Anonim
Miestny účet správcu
Miestny účet správcu

Tento návod sa zameriava na to, ako teoreticky zmeniť lokálne heslo root v systéme Mac OS X, aby získal úplné oprávnenia správcu. Toto je môj prvý pokus, preto prosím komentujte*Hehem. Dôraz na slovo komentár

Krok 1: Prečo?

Prečo?
Prečo?

Ja a môj priateľ sme to zistili pri pokuse poraziť rôznych správcov v mojej škole. Pokiaľ to, čo robíte, je v rámci vyhlásenia OSN o ľudských právach, je mi to jedno.

Krok 2: Nájdite počítač Mac

Nájdite Mac
Nájdite Mac

Funguje to iba na OS X (pre iné *nixy existujú rôzne metódy), takže si najskôr nejaký nájdite. Pokiaľ bude fungovať jadro založené na DARWIN, bude to fungovať.

Krok 3: Zapnite ho

Zapnúť!
Zapnúť!

Zapnite počítač Mac. Hneď ako sa obrazovka spustí, stlačte a podržte {apple} + {S}. Odtiaľ sa zobrazí čierna obrazovka s veľkým počtom textu. Teraz ste vstúpili do režimu jedného používateľa.

Krok 4: Režim jedného používateľa

Režim jedného používateľa
Režim jedného používateľa

Potom, čo sa text prestane objavovať, napíšte/ etc/ rc/. V tomto mieste sa k vám dostane obrovské množstvo textu rýchlosťou milión míľ za hodinu. Keď sa niečo prestane zobrazovať, stlačte tlačidlo {return} a potom zadajte príkaz root root Typ v čomkoľvek chcete, aby bolo heslo, potvrďte ho a potom, čo sa zobrazí hlásenie, že sa heslo root úspešne zmenilo (alebo niečo podobné), reštartujte počítač pomocou vypínača.

Krok 5: Et Voila

Et Voila!
Et Voila!

Prihláste sa pomocou používateľského mena: root a akéhokoľvek hesla, ktoré ste vytvorili. Gratulujem Práve ste porazili démonických sysadminov! Napíšte komentár. (Fotky pridám neskôr) ÚPRAVA: Pridané fotografie. Budem mať lepšie, keď uvediem do prevádzky Hackintosh

Odporúča: