Obsah:

Odsávač pár zapáleného svetla: 3 kroky
Odsávač pár zapáleného svetla: 3 kroky

Video: Odsávač pár zapáleného svetla: 3 kroky

Video: Odsávač pár zapáleného svetla: 3 kroky
Video: Полный обзор отеля Club Hotel Phaselis Rose 5* Текирова Турция 2024, Júl
Anonim
Osvetlený odsávač pár
Osvetlený odsávač pár

Možno ste to už videli v plechovke mäty. Toto je verzia so vstavaným svetlom. Nemyslite si teda, že vám poviem, aby ste urobili to isté. Táto verzia je iná. Dúfam, že to dokážete postaviť lepšie ako ja. Toto som zvládol za 30 minút. Skúste viac, čo som urobil …..--- Poznámka: S normálnym napájaním sa vám rýchlejšie vybije. LED diódy potrebujú viac energie. Teraz navrhujem namiesto batérií zapojiť externý napájací zdroj, robte však, čo chcete je to váš vlastný projekt. A tiež som kvôli tomu odstránil diódy z mojej. A ak používate externé napájanie, môžete použiť 2 ventilátory namiesto 1, urobte ďalšiu dieru. takže áno..

Krok 1: Urobte Circut

Urobte Circut!
Urobte Circut!

Postupujte podľa nižšie uvedenej schémy. Upozorňujeme, že namiesto 2 7805 namiesto 7812 môžete nahradiť 19 V a namiesto 12 V ventilátor 5V. LED diódy môžete umiestniť buď za spínač alebo za regulátor napätia. s - prechodom na batériu.

Krok 2: Napchajte veci do plechovky

Napchajte veci do plechovky
Napchajte veci do plechovky

pridajte dieru do plechovky alebo škatule, aby sa prepínač hodil a tiež, aby LED diódy zapadli, nezabudnite na dýchacie cesty pre ventilátor a filter. Potom potom stačí vložiť všetky súčiastky do plechu a zatvoriť. takže sa to celkom páči. pošlite mi komentár k čomukoľvek. Vidíme sa 1

Krok 3: Otestujte to

Otestujte to!
Otestujte to!

Zapnite ho a vyskúšajte ho. POZNÁMKA: Kovová časť regulátora napätia je uzemnenie, preto sa uistite, že sa nedotýka plechu.

Odporúča: