Obsah:

Skopírujte text Kindle: 4 kroky
Skopírujte text Kindle: 4 kroky

Video: Skopírujte text Kindle: 4 kroky

Video: Skopírujte text Kindle: 4 kroky
Video: Настя учится правильно шутить над папой 2024, Júl
Anonim
Skopírujte text Kindle
Skopírujte text Kindle

Častou otázkou a frustráciou súvisiacou s rôznymi modelmi elektronických čítačiek Kindle je, či je možné kopírovať text z obrazovky a odosielať ho e-mailom. Krátka odpoveď je: „Nie.“Tento návod ukazuje spôsob, ako to urobiť, aj keď nie priamo z e-čítačky Kindle. Budete potrebovať ďalšie zariadenie, do ktorého môžete načítať aplikáciu Kindle.

Na fotografii je moja ročná čítačka elektronických kníh Kindle Touch e 2011. Text je z knihy Enigma: The Battle for the Code od Hugha Sebaga-Montefiora (Wiley e-Book). Ukážem, ako skopírovať zvýraznený text a vložiť ho do e-mailu alebo dokumentu.

Krok 1: Stiahnite si aplikáciu

Stiahnite si aplikáciu
Stiahnite si aplikáciu

Aplikácia Kindle. je k dispozícii zadarmo, kdekoľvek získate svoje aplikácie. Fotografia zobrazuje jej ikonu na obrazovke môjho iPadu 2, ale môžete si ju nainštalovať aj do telefónu alebo počítača. Funguje na platformách Android a Apple.

Krok 2: Stiahnite si knihu do aplikácie Zariadenie

Stiahnite si knihu do aplikácie Zariadenie
Stiahnite si knihu do aplikácie Zariadenie

Fotografia zobrazuje stránku s obsahom v aplikácii Kindle. na mojom iPade. Všimnite si tlačidiel v spodnej časti, ktoré vám umožňujú zobraziť vaše podiely v cloude alebo vo vašom zariadení. „Enigma …“je na začiatku zoznamu. Klepnutím naň stiahnete do telefónu alebo tabletu.

Krok 3: Nájdite pasáž na kopírovanie

Nájdite pasáž na kopírovanie
Nájdite pasáž na kopírovanie

Nájdite pasáž, ktorú chcete skopírovať. Zvýraznite to. Mala by sa objaviť ponuka na pridanie poznámky, zvýraznenie zvolenej farby, odoslanie na požadované miesto a kopírovanie. Žltá šípka ukazuje na tlačidlo Kopírovať. Kliknite naň.

Krok 4: Prilepte do e-mailu

Prilepiť do e-mailu
Prilepiť do e-mailu

Otvorte svoj e-mailový program a začnite nový e-mail. Prilepte text do e-mailu alebo do dokumentu, ktorý pripravujete.

Odporúča: