Obsah:

LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie): 4 kroky
LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie): 4 kroky

Video: LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie): 4 kroky

Video: LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie): 4 kroky
Video: Lampă Led, formă Lotus, rotativă, 3x1W 2024, Júl
Anonim
LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie)
LED lampa Lotus (udržateľné prírodné prostredie)

Abstrakt: Lampa tvaru podobného známemu lotosovému kvetu. Myšlienka žiarovky je, že môže byť použitá v rôznych konfiguráciách v závislosti od preferencií koncových používateľov, pretože bude mať žiariace svetlo, keď sa (lotosový kvet otvorí) a bude najnižšie osvetlenie, keď (lotosový kvet zatvorený). Lampu je možné položiť na podlahu pomocou flexibilného stojana, ktorý vyzerá (stonkové listy). Kvet Lotus umožňuje koncovým používateľom byť kreatívni so žiarovkou tým, že zmení jej smer. Popis: Lampu je možné použiť v mnohých konfiguráciách, ktoré uľahčuje vytvorenie rodiny udržateľnosti. Existuje teda priestor na ďalšie skúmanie tohto vývoja prírodného prostredia v budúcnosti. Svietidlo vám dodá pocit, že ste v prírodnom prostredí:

• Telo stojana je vyrobené z pružného plastu (lampa sa často pohybuje)

• A vrch je vyrobený z plastového skla s LED technológiou, ale z plastu (podobne ako známy lotosový kvet)

• Koncept vychádza z túžby vytvárať rôzne svetelné efekty na povrchoch, jednoduchým presunutím žiarovky do rôznych polôh spolu s otvorením a zatvorením (lotosového kvetu) pomocou (diaľkový alebo telesný senzor alebo mobilná aplikácia).

Spolu so všetkými vyššie uvedenými možnosťami pridávame novú myšlienku udržateľnosti, je to možnosť Zachovať elektrickú energiu prostredníctvom Bluetooth a automaticky sa prepojí s akýmkoľvek mobilným telefónom cez Bluetooth Keď sa nachádzate ďaleko od tohto zariadenia (dosah Bluetooth = 10 m), lampa (Lotus) automaticky vypnite (vypnite napájanie), aby ste poskytli elektrickú energiu (A nie je potrebné zakaždým, keď do tejto miestnosti vstúpi rovnaká osoba, aby sa znova prepojila so zariadením, automaticky sa pripojí, pretože už bola prepojená predtým. Na tento účel bude tiež ovládaný mobilným telefónom (cez Bluetooth) (Lotus) Lampa) (zatvorením a otvorením) alebo vytvorením časovača osvetlenia Výzva k udržateľnosti: Spotreba elektrickej energie zabudnutím vypínača osvetlenia (Bez spotreby elektriny) a nepriamo zvýšime podiel uhlíka emitovaného do vzduchu o (Že čím viac spotrebujeme, tým sa zvýši naša spotreba elektrickej energie, v elektrárňach spotrebujeme viac paliva a povedie to k zvýšeným emisiám uhlíka z týchto staníc) Lampa vám dáva pocit, že ste v Nature l prostredie ako dizajn udržateľnosti

Krok 1: 3 čísla mini USB žiarovky

3 čísla mini USB žiarovky
3 čísla mini USB žiarovky

Krok 2: Omotajte okolo seba elektrické drôty (dajú sa predĺžiť), aby ste sa stali kmeňom stromov omotaným jeden na druhom

Omotajte elektrické drôty okolo seba (dá sa predĺžiť), aby ste sa stali kmeňom stromov omotaným jeden na druhom
Omotajte elektrické drôty okolo seba (dá sa predĺžiť), aby ste sa stali kmeňom stromov omotaným jeden na druhom

Krok 3: Koncept vychádza z túžby vytvoriť rôzne svetelné efekty na povrchoch jednoduchým presunutím žiarovky do rôznych polôh (blízka poloha)

Odporúča: