Obsah:

LED ovládanie Android Bluetooth RGB: 3 kroky
LED ovládanie Android Bluetooth RGB: 3 kroky

Video: LED ovládanie Android Bluetooth RGB: 3 kroky

Video: LED ovládanie Android Bluetooth RGB: 3 kroky
Video: Светодиодная лента LED Strip Hunta RGBWW. Обзорик!) 2024, Jún
Anonim
Ovládanie Android Bluetooth LED RGB
Ovládanie Android Bluetooth LED RGB

Konštrukcia obsahuje niekoľko základných ovládačov teploty a humánneho podsvietenia so snímačom teploty DHT-11, tam, kde je možné ovládať rôzne ovládače osvetlenia a lasery, LED RGB a rôzne typy dispositivos de forma inalámbrica mediante el-modul bluetooth propio teléfono móvil.

Viac a viac informácií o tom, ako dlho používať hlavné ovládacie prvky ovládania, vedie k montáži a ovládaniu všetkých ovládacích prvkov, ktoré sú k dispozícii. Informácie o programe: www.omniblug.com

Krok 1: Elementos Necesarios

Elementos Necesarios
Elementos Necesarios

Naše základné hodnoty sa budú líšiť od ostatných základných prvkov.

  • Arduino (Uno, Mega o Nano)
  • Modul bluetooth JY-MCU (hc05 / hc06)
  • Pole tranzistorov ULN2003A
  • Tiras de led 5050 RGB Ánodo Común
  • Senzor DHT-11 (Temperatura / Humedad)
  • Modulo Relé 5v 4 Canales
  • Alimentación viedol 12v
  • Softvér: Arduino a APP Omniblug

Pokračovanie v montáži a montáži elektrických obvodov je veľmi dôležité. Dôležitá informácia pre používateľa je väčšia ako 500 mA v kanálovom kanáli RGB. (1 pásmo vedené 1 metrom alebo kanálom) Pripojenie viacerých LED diód, zosilnenie zosilňovača a zvýšenie intenzity zosilnenia pre väčšinu inštalácií. Pripojenie jedného procesora k druhému programu a mikrokontroléru.

Krok 2: Programujte Arduino

Vyberte si z nasledujúcich softvérových balíkov a nainštalujte príslušný softvér. Skopírujte obrázok nižšie. Vyberte si z nasledujúcich možností, ktoré sa budú líšiť od 10 najlepších spôsobov, ako začať s programovaním el. Modulu bluetooth pre základný náter. Programy, ktoré sú vybavené programom bluetooth, môžu mať jeden z dvoch kanálov farebných kamier, ktoré majú farebnú škálu. Viac informácií nájdete v časti Informácie o farebných verziách systému, ktoré umožňujú konfiguráciu jadra, ako aj ovládanie ovládačov, ktoré máte k dispozícii pre väčšinu svojich aplikácií.

Krok 3: Instalar App Omniblug

Aplikácia Instalar Omniblug
Aplikácia Instalar Omniblug

Pripojte sa k službe Google Play a nainštalujte si ich. Používajte čo najviac aplikácií, ktoré spájajú váš bezdrôtový reproduktor, a ako rýchlo a elegantne využijete všetky možnosti pripojenia. Predstavte si chybný kód „1234“. Mnoho spôsobov použitia, ako napríklad modifikácia modulárnych pinov, ktoré môžu byť použité pre všetky aplikácie. Žiadna samostatná žiadosť sa nevzťahuje na základné pravidlá Omniblug. Vaše emparejado ha sido correcto, nuestra aplicación kambiará a la pantalla de control. Teraz môžete vykonávať všetky činnosti súvisiace s ovládaním bluetooth.

Odporúča: