Obsah:

Elektromagnet: 3 kroky
Elektromagnet: 3 kroky

Video: Elektromagnet: 3 kroky

Video: Elektromagnet: 3 kroky
Video: ДЕМОН ВСЕЛИЛСЯ В ЖИВОТНОЕ / ПО ЭГФ СКАЗАЛ ГДЕ ЗАРЫТ КЛАД / THE DEMON POSSESSED THE ANIMAL 2024, Október
Anonim
Elektromagnet
Elektromagnet
Elektromagnet
Elektromagnet
Elektromagnet
Elektromagnet

V tomto návode vysvetlím, ako vytvoriť základné Gaussovo delo z rôznych materiálov. Pri vysokých napätiach to môže byť veľmi nebezpečné. Buď opatrný. Čím vyšší je výkon, tým je projektil rýchlejší. Toto je môj prvý návod.

Krok 1: Prvý krok

Prvý krok
Prvý krok

Najprv si zaobstarajte trubicu, nezáleží na tom, z akého materiálu, a zaobstarajte si drôt. Vezmite pásku z čierneho drôtu a prilepte koniec drôtu na jeden z koncov trubice. Začnite omotávať drôt okolo trubice a drôt držte blízko seba a veľmi tesne namotaný. Akonáhle sa dostanete na druhý koniec, začnite omotávať na druhú stranu a zastavte asi dve tretiny trubice. Po trubici sa posuňte asi o jednu tretinu nižšie po trubici a omotajte drôt až po koniec tuby. Teraz odrežte koniec drôtu a ponechajte asi 5 palcov drôtu z cievky trubice. Teraz zalepte koniec cievky páskou, aby sa neuvoľnil. Uistite sa, že váš konečný výsledok vyzerá ako na obrázku nižšie.

Krok 2: Krok dva

Krok dva
Krok dva

Teraz pripojte k dvom vodičom, ktoré vychádzajú z vašej cievky, niekoľko vodičov a potom pripojte dva drôty, ktoré ste práve pripojili k svojej cievke, a pripojte ich k zdroju energie.

Krok 3: Krok tri

Krok tri
Krok tri

Teraz umiestnite kovový predmet na koniec s tenšou cievkou a mal by vyletieť s premenlivou rýchlosťou.

Teraz máte efektívne gaussové delo, ktoré dokáže veľkou rýchlosťou strieľať na rôzne kovové predmety. Užite si to!

Odporúča: